Punomon TeeItse-sivusto punomo.fi/teeitse on laajin käsityötiedon kokonaisuus Suomessa –  ainutlaatuinen koko maailmassa. Tekijät ovat käsityön opettajia, tutkijoita, kouluttajia ja opettajaksi opiskelevia. Toimimme ilman palkkioita yhteisöllisyyden ja jakamisen periaattein.

TARVITSET OPETUSLISENSSIN, KUN KÄYTÄT PUNOMO.FI-SIVUSTOA TYÖSI VALMISTELUSSA, TYÖSSÄSI, OPETUKSESSASI

Käyttöehdot: Punomo.fi:n käsityön TeeItse-sivuston käyttö kaikessa opetus-, koulutus- tai ohjaustoiminnassa sekä opetuksen ja oppimateriaalien valmistelussa edellyttää että käyttäjällä on voimassa oleva opetuslisenssi. Vain yksityiskäyttö ja alan tutkimuskäyttö on vapaata.

TILAA TÄSTÄ OPETUSLISENSSI »

opetuslisenssi-logoPunomo.fi- käsityön opetuslisenssi

 • voi olla opettaja- /kouluttajakohtainen tai työyhteisökohtainen
 • sallii myös materiaalien muokkaamisen opetustilanteen vaatimaan muotoon
 • oikeuttaa oppilaitoksen/opettajan mm. perustamaan käsityönopetuksen blogin Punomon omalle blogialustalle
  – Lue tarkemmin: Lisenssikäyttäjän oikeudet ja ohjeita käyttäjälle »
 • 1-5 käyttäjän tilauksissa jokainen lisenssikäyttäjä saa henkilökohtaisen oikeuden sivuston ylläpitävän Käsityö verkossa ry:n jäsenyyteen, jolloin pääsee käsityön opetuksen postituslistalla ja voi olla suoraan vaikuttamassa sivuston sisältöjen kehittämiseen.
 • Työyhteisökohtaisen lisenssin tilauksissa jäsenyysoikeus tulee vain yhdelle käyttäjälle. Jäsenopettaja voi ilmoittaa postituslistalle muitakin samassa työyhteisössä työskenteleviä. Ilmoitus tehdään erikseen osoitteella info[at]punomo.fi.
 • Kun muut haluavat tukea yhdistystä ja / tai päästä vaikuttamaan sivuston kehittämiseen, heidän tulee maksaa erikseen yhdistyksen jäsenmaksun. Se (20 €) maksetaan suoraan yhdistyksen tilille FI 8643 0900 1017 2336. Nimi ja sähköposti viestikenttään, kiitos!
 • KENELLÄ, MISSÄ ON VOIMASSAOLEVA LISENSSI? Tarkista tästä listasta: 2016-11-11-opetuslisenssitilaajat

Hinnat

Milloin lisenssi tarvitaan?
Esimerkkejä:
1. Peruskoulun luokanopettaja valmistelee kotonaan käsityötuntiaan. Aiheena on maskottien huovutus. Hän laatii oppilailleen virikkeeksi kuvaesityksen johon hän poimii kuvia Punomon Teeitse-sivuilta. Opetuslisenssi tarvitaan.
2. Lankakaupassa on neulontailta ”Kesytä kantapää” –teemalla. Kantapään neulomistapoja tutkitaan lankakauppiaan tulostamista TeeItse-sivuston ohjeista. Opetuslisenssi tarvitaan ja tarvitaan aina, jos lankakauppias tai muu yrittäjä tulostaa Punomosta ohjeita ym. asiakkailleen tai käyttää niitä opastaessaan asiakkaitaan.
3. Koulun 8. luokan oppilaat opiskelevat käsityötunnilla TeeItse-sivustosta housujen ompelutietoja. Opetuslisenssi
tarvitaan.

TILAA OPETUSLISENSSI »    TeeItse–sivuston käytön voi aloittaa heti kun tilaus on tehty.

Tarvittaessa tilauksen voi tehdä tulostettavalla ja tallennettavalla lomakkeella opetuslisenssi-tilauslomake joka lähetetään sähköpostilla info[at]punomo.fi tai postitetaan osoitteeseen: Punomo Networks Oy Helenankatu 18 24240 Salo


LISENSSIMAKSUJEN LASKUTUS
Kun lisenssitilaus on saapunut laskutusta hoitavalle Punomo Networks Oy:lle, lähtee ensimmäisen jakson lasku asiakkaalle muutaman päivän sisällä.
Tilaus on voimassa maksuhetkestä alkaen tilausjakson pituuden mukaan joko 1 tai 3 kalenterivuotta. Uusi tilausjakso alkaa edellisen jakson päätyttyä ilman uutta tilausta, ellei asiakas muuta ilmoita. Laskutukset uusista jaksoista ajoitetaan joko syys- tai kevätlukukauden alkuun sen mukaan missä vaiheessa vuotta ensimmäinen tilaus on tehty. Kun uusi laskutuskausi on lähestymässä, tiedotamme siitä etukäteen yhteyshenkilöille sähköpostilla.


ONKO LISENSSI VOIMASSA?
Lisenssikäyttäjät, koulut, oppilaitokset, kurssien järjestäjät näkyvät PUNOMO.FI/TEEITSE SIVUSTON 2016-11-11-opetuslisenssitilaajat -tiedostossa. 
Ilmoita jos listassa on korjattavaa! Päivitys 11/2016.

JÄSENYYS KÄSITYÖ VERKOSSA RY:SSÄ
Lisenssiä käyttävät henkilöt, lisenssinhaltijat, ovat äänivaltaisia henkilöjäseniä TeeItse-sivuston tukiyhdistyksessä, Käsityö verkossa ry:ssä ja ovat samalla mukana yhdistys[at]punomo.fi postituslistalla. Yhdistyksen jäsenet voivat osallistua ja vaikuttaa sivuston kehittämiseen.
Jos lisenssinhaltija haluaa lisäksi henkilökohtaisesti tukea yhdistystä, hän voi tehdä sen haluamallaan summalla suoraan yhdistyksen tilille FI 8643 0900 1017 2336.
Huom. Pelkkä henkilökohtainen yhdistyksen jäsenyys ei anna oikeutta sivuston opetuskäytölle!

 • Sivuston ylläpidosta, rahoituksesta ja kehittämisestä vastaavat yhdessä Käsityö verkossa ry jäsenineen ja tukiyritys Punomo Networks Oy
 • Opetuslisenssituloilla katetaan sivuston palvelin-, ylläpito- ja kehittämiskuluja.

Käsityö verkossa ry
Punomo Networks Oy

asiakaspalvelu[at]punomo.fi
p. 044 3524 170

 « Käsityö verkossa ry:n etusivulle